Zomer & Winterstalling

Bij Scheepswerf De Breedendam-Tromp kunt u zelf aangeven wanneer uw vaarseizoen begint en eindigt. Omdat wij een flexibele logistiek in onze stallingshal kunnen waarmaken bieden we in overleg met u de maximale flexibiliteit voor wenselijke breng- en haaltijden. Uw boot wordt droog en overdekt gestald waardoor de slijtage en beschadigingen uit blijven.

In de periode dat uw boot bij ons gestald wordt kunnen we alle mogelijke werken en onderhoud aan uw boot uitvoeren. Onze kwalitatief hoogwaardig en multidisciplinair jachtservice programma is zeer uitgebreid. U kunt zelf bij de intake de standaard onderhoudswerkzaamheden opgeven. Wij plannen de uitvoering tijdens de stallingsmaanden. Elke boot wordt bij binnenkomst bekeken en er wordt gecontroleerd op bijzonderheden. In het geval van noodzakelijk en specifiek onderhoud wordt in overleg met u en na analyse van uw boot bekeken of tijdens de stallingstijd de werkzaamheden kunnen worden verricht.

Haal- en brengservice

Door onze centrale ligging in Nederland op de kruising van vaarwegen en autowegen, midden in het vaargebied kunnen we binnen afzienbare termijn uw boot halen en brengen. U mag ook zelf uw boot halen en brengen. Wij zijn flexibel en kunnen tot op het laatste moment deze dienst leveren.

Door de unieke locatie bij weg en waterwegen kunnen wij een concurrerende prijs waarmaken en uw boot verzorgen vanaf het moment dat u dat wenst.