Jachtservice en onderhoud voor schepen tot 16 meter

Concurrerend goede kwaliteit in de markt voor eigenaren van sloepen, tenders en pleziervaartuigen, zeilschepen en zakelijke recreatieschepen tussen 4 en 16 meter. Goed bereikbaar voor klanten uit de Benelux staat het team van Scheepswerf De Breedendam-Tromp graag voor u klaar op onze scheepswerf in het hart van Nederland.

  • In afstemming met u en onze specialisten kunnen we veel!
  • Totale jachtservice onder één dak: lakwerk in de lak-cabine, de werkplaats voor houtwerk, motortechniek en elektrotechniek. Zomer- en winterstalling
  • Grote potentie om specifiek werk te verrichten, zoals houtrestauratie en E-motoren inbouwen
  • Flexibele haal- en brengtijden voor de stalling
  • Altijd op basis van specifieke offertes
  • Proactieve benadering: wij zorgen dat u zorgeloos vaart.

Elke boot is uniek, maatwerk is standaard

In onze werkplaats zijn alle machines aanwezig voor de onderhoudswerkzaamheden aan hout, metaal en polyester. Ook is er een geconditioneerde spuit-/lak cabine voor hoge kwaliteit lakwerk. Tevens zijn alle faciliteiten aanwezig om zowel houten als polyester boten, sloepen en tenders te bouwen en te onderhouden. Zoals onze bovenkranen in onze grote stallingshal met een hijsvermogen tot 8 ton en de kolomzwenkkraan aan de kade met een hijsvermogen tot 12 ton.

De klassieke De Breedendam boten zijn traditioneel gebouwd. Dit vergt specifieke onderhoudsdisciplines zoals scheeps-lakwerk, kabelaring (touw) stootranden, gebogen houtwerk restauratie, inbouw van speciale eigentijdse comfort-elementen en traditioneel motoronderhoud. Een boot helemaal kaal halen, schuren en tien laklagen aanbrengen of een polyester schade repareren en gel-coat bijwerken, het behoort tot ons dagelijkse werk. Ons team van Scheepswerf De Breedendam-Tromp kan het!