Ons team waar wij trots op zijn

André Tromp

Directeur-eigenaar, Ontwerp & Techniek

André Tromp (1970) is zijn leven lang al werkzaam geweest in de watersport. Hij heeft, na zijn opleiding bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen, veel gezeild over de wereld en heeft onder andere bij Mastervolt, Messink Yachting en de Volvo Ocean Race jarenlange ervaring opgedaan. In 2010 is hij, als mede eigenaar, Cooperyacht BV begonnen. Cooperyacht heeft intussen 4 modellen en meer dan 300 tenders en sloepen afgeleverd.
Samen met Elvire Roovers, heeft André Scheepswerf De Breedendam-Tromp BV opgericht. Hiermee is de oorspronkelijke Scheepswerf in bedrijf gebleven en is het merk De Breedendam weer actief. De jarenlange ervaring, de liefde en passie voor schepen en het ondernemerschap komen in Scheepswerf De Breedendam-Tromp BV samen. De uitdaging die hij met gepaste Friese trots en beide handen aangrijpt!

Tomasz Wypustek

Timmer-/polyesterman & Lakspecialist

N iets is te veel voor Tomasz Wypustek. Hij heeft zijn thuishaven Gdansk vele jaren geleden ingeruild voor een technische carrière in Nederland. Als aannemer /timmerman heefdt hij jarenlange ervaring opgedaan. Zijn liefde voor water en natuur bracht hem al gauw richting het werken aan woonschepen. Tomasz en André kennen elkaar al meer dan 15 jaar. Het mooie werk op de werf en het definitief met boten werken vervuld is Tomasz op zijn lijf geschreven. Natuurlijk kan hij het!

Harry Top

Haal- & Brengservice

Kapitein Top heeft menig uurtje gevaren op onze binnenwateren en daarbuiten. Zijn achternaam doet hem eer aan, want hij is Top! Harry is onze kapitein voor het binnenbrengen of wegbrengen van al onze boten over de waterwegen en de autowegen. Zeer betrouwbaar en met passie voor het vak, manoeuvreert Harry de boten onder bruggen en door sluizen, over kanalen en rivieren. Of chauffeurt hij met de trailer over kronkelwegen en ruig terrein. De meeste havens kent hij op zijn duimpje. Harry Top vaart en rijdt door weer- en wind, stad en land af om uw boot veilig af te leveren op de plaats van bestemming.

Naam

Positie

Beschrijving medewerker

Aan het werk

Projecten