Ons team waar wij trots op zijn

André Tromp

Directeur-eigenaar, Ontwerp & Techniek

André Tromp (1970) is zijn leven lang al werkzaam geweest in de watersport. Hij heeft, na zijn opleiding bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen, veel gezeild over de wereld en heeft onder andere bij Mastervolt, Messink Yachting en de Volvo Ocean Race jarenlange ervaring opgedaan. In 2010 is hij, als mede eigenaar, Cooperyacht BV begonnen. Cooperyacht heeft intussen 4 modellen en meer dan 300 tenders en sloepen afgeleverd.
Samen met Elvire Roovers, heeft André Scheepswerf De Breedendam-Tromp BV opgericht. Hiermee is de oorspronkelijke Scheepswerf in bedrijf gebleven en is het merk De Breedendam weer actief. De jarenlange ervaring, de liefde en passie voor schepen en het ondernemerschap komen in Scheepswerf De Breedendam-Tromp BV samen. De uitdaging die hij met gepaste Friese trots en beide handen aangrijpt!

Ron van Duin

Scheepstimmerman, Hoofd Werkplaats & Stallingsexpert

Ron van Duin is de man die scheepstimmeren kan. Hij heeft 20 jaar geleden het roer omgegooid en is van diepzeeduiker het vak van scheepstimmeren gaan leren. Autodidact en zeer ervaren, intussen. Door zijn passie en de open blik voor elke boot blijft Ron zijn enthousiasme onuitputtelijk. Ron is als een vader voor de vloot, die over elke boot een mooi verhaal kan vertellen.

Tomasz Wypustek

Timmer-/polyesterman & Lakspecialist

N iets is te veel voor Tomasz Wypustek. Hij heeft zijn thuishaven Gdansk vele jaren geleden ingeruild voor een technische carrière in Nederland. Als aannemer /timmerman heefdt hij jarenlange ervaring opgedaan. Zijn liefde voor water en natuur bracht hem al gauw richting het werken aan woonschepen. Tomasz en André kennen elkaar al meer dan 15 jaar. Het mooie werk op de werf en het definitief met boten werken vervuld is Tomasz op zijn lijf geschreven. Natuurlijk kan hij het!

Elvire Roovers

Vastgoed, Financien & PZ

Elvire Roovers (1970) is van oorsprong bouwkundig ingenieur en een ondernemer in het vastgoed. Na haar studie begon ze een eenmanszaak in Frankrijk. Restaureerde daar landgoederen en regelde de exploitatie erbij; de liefde voor het behoud van monumentaal erfgoed anno nu was geboren. Eenmaal terug in Nederland richtte zij Supella Property DPS op. Veel initiatieven op het gebied van kantoorconcepten MKB, studentenhuisvesting, woon-zorg, medische centra en kinderopvang, werden hier uitgewerkt en meer of minder succesvol ontplooid. Na 15 jaar werd het tijd om nieuwe paden te bewandelen. Supella Property DPS is intussen overgedragen aan haar opvolgers. Elvire koos een volgend pad en blijft creatief en aan initiatieven, teams en bedrijven bouwen. Scheepswerf De Breedendam-Tromp heeft een grote stallingsloods en is een nieuwe bakermat voor het ontplooien van een mooie werkplek, nieuwe initiatieven, teams en bedrijven; dit keer in de nautische wereld.

Harry Top

Haal- & Brengservice

Kapitein Top heeft menig uurtje gevaren op onze binnenwateren en daarbuiten. Zijn achternaam doet hem eer aan, want hij is Top! Harry is onze kapitein voor het binnenbrengen of wegbrengen van al onze boten over de waterwegen en de autowegen. Zeer betrouwbaar en met passie voor het vak, manoeuvreert Harry de boten onder bruggen en door sluizen, over kanalen en rivieren. Of chauffeurt hij met de trailer over kronkelwegen en ruig terrein. De meeste havens kent hij op zijn duimpje. Harry Top vaart en rijdt door weer- en wind, stad en land af om uw boot veilig af te leveren op de plaats van bestemming.

Kadek Swastika Yasa

Medior Scheepstimmerman, lakspecialist & Fijne houtbewerking

Kadek Swastika Yasa is een geboren houtbewerker. Als houtsnijwerker op Bali heeft hij naast kunstzinnig houtsnijden, ook veel geleerd over de vissersboten en het scheepstimmerwerk wat daarbij wordt toegepast. Zijn liefde voor zijn vrouw heeft hem naar Nederland gebracht. Waar hij zijn passie voor hout- en scheepstimmeren bij onze werf goed kan uitleven. Zijn precieze manier van werken, enthousiaste kennisuitwisseling en zorgvuldigheid zijn geweldige kwaliteiten die synergetisch goed passen bij de aandacht die een houten (monumentale) boot vraagt. Zijn fijne hand met de kwast zegt ervoor dat het lakwerk in de afwerking subliem tevoorschijn komt.

Naam

Positie

Beschrijving medewerker

Naam

Positie

Beschrijving medewerker

Aan het werk

Projecten