Winterstalling service in Loosdrecht

Graag willen we u welkom heten op deze website van de winterstalling services van Scheepswerf De Breedendam-Tromp. Bent u op zoek naar een gepaste stallingsoptie voor uw boot voor de komende winter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op de website kunt u informatie vinden over de locatie, aanvullende services en uiteraard onze contactgegevens.

Winterstalling Loosdrecht

Scheepswerf de Breedendam is bekend van de sloepen en MTB’s. In 1976 waren Puck en Dolly van Burkom de eerste in Nederland die op grote schaal en op professionele wijze (houten) sloepen gingen bouwen. Al meer dan 40 jaar staat De Breedendam voor solide schepen met uitstekende vaareigenschappen. Het werd tijd voor een gedegen voortzetting van het bedrijf. André Tromp, al jarenlang onze buurman en scheepsbouwer heeft samen met zijn vriendin Elvire Roovers Scheepswerf De Breedendam overgenomen. Hiermee is het voortbestaan van het merk De Breedendam en het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderhoud en en winterstalling voor onze trouwe klanten gewaarborgd. André Tromp kan zijn passie voor boten goed kwijt en Elvire is de creatieve factor die zorgt dat alles er omheen als een veilige thuishaven functioneert.

Naast 190 overdekte winterstallingsplaatsen heeft Winterstalling Loosdrecht ook faciliteiten op het vernieuwde buitenterrein. Schepen tot 8 ton kunnen wij probleemloos handelen. Ook is de winterperiode een mooi moment voor onderhoud, hiervoor beschikt Winterstalling Loosdrecht over:

  1. Een timmerwerkplaats;
  2. Technische serviceafdeling;
  3. Geconditioneerde lakstraat.